Dentalni turizam

Dentalni turizam

Dentalni turizam postaje sve popularniji vid lečenja i ulepšavanja zuba, na koji se odlučuju pacijenti iz drugih gradova, ali i iz inostranstva.

Kada je dentalni turizam u pitanju, glavni razlog zbog kojeg se pacijenti odlučuju za Niš, su kvalitetne stomatološke usluge i neuporedivo niže cene od onih u drugim gradovima i državama.

Još kad se ima u vidu da je Niš grad prepun izuzetnih turističkih lokacija, atraktivnih mesta i sadržaja, ali i brojnih manifestacija, tada zubni turizam u Nišu deluje još primamljivije.

Ako odlučite da dođete u Niš na stomatološki tretman, moguće je da će Vam biti potrebno jedno noćenje ili smeštaj na nekoliko dana. Ukoliko želite da obezbedite adekvatno prenoćište – hotel, motel, hostel, sobe ili apartman u našem gradu, možete nas konsultovati. Takođe, od nas ćete dobiti i savete oko prevoza i potrebna uputstva za lakše snalaženje po gradu.

Niš je grad u kome je rođen vladar velikog istorijskog značaja Konstantin Veliki, rodno mesto pesnika Branka Miljkovića, grad u kome su živele i radile mnoge istorijske ličnosti. Grad sa predivno uređenim parkovima, starim jezgrom sa uličicama iz davno minulih vremena, ali i grad u kojem se nalaze moderni sportski i tržni centri, odličan izbor restorana i klubova u kojima ćete jesti i provesti se za iznenađujuće malo novca.

U ovom gradu na jugu Srbije, očekuju Vas i brojne muzičke, pozorišne, filmske i druge kulturne manifestacije: Nišville Jazz festival, Filmski susreti, Internacionalne horske svečanosti, Nisomnia, NIMUS.

I na kraju, Niš je i grad u kojem se nalazi Vaš stomatolog, jer je naš cilj da maksimalno izađemo u susret našim pacijentima!