Dijagnostika i prevencija

Dijagnostika i prevencija
Nema komentara

Oralno zdravlje je od velikog  značaja za zdravlje celog organizma. Zdravi zubi utiču na Vaše  samopouzdanje i omogućavaju da se bolje osećate. Pravilna higijena usta i zuba sprečava nastanak karijesa i neophodna je za blistav i lep osmeh.

Saveti i uputstva koje možete dobiti u našoj ordinaciji, olakšaće vam održavenje higijene i unaprediti brigu o oralnom zdravlju. Pravilan izbor četkice za zube, zajedno sa ostalim stvarima koje pomažu u održavanju higijene (konac, interdentalne četkice, tečnost za ispiranje usta) pružiće Vam siguran način da sačuvate zdrave i lepe zube.

Pre intervencije, pregled intraoralnom kamerom omogućiće svakom pacijentu da sam uoči problem koji postoji, a savet stomatologa olakšati razumevanje i najpristupačnije rešenje istog. Rana dijagnoza promena na zubima i mekim tkivima usne duplje je ključ za brzo i uspešno lečenje.
Stomatološki pregled u našoj ordinaciji je besplatan, strah od bolne intrevencije ćete savladi pri prvoj poseti i uveriti se da lep osmeh ne mora da boli.